Musiikki on monelle elämän suola. Se rauhoittaa, rentouttaa, piristää tai viihdyttää ja voi oikeissa tilanteissa tuoda suuriakin tunteita pintaan. Hieman samankaltaisia ominaisuuksia on myös erilaisissa kolikkopeleissä, sillä niiden pääasiallinen tarkoitus on tuoda viihdyttäviä pelihetkiä arkeen, ja jos suuret voitot sattuvat osumaan omalle kohdalle, on ilo ylimmillään.

Ei siis ole ihme, että useat pelinkehittäjät ovat alkaneet yhdistää inspiroivan musiikin jännittäviin peliominaisuuksiin. Markkinoilta löytyy tänä päivänä useita erilaisia musiikkiaiheisia slotteja, joissa seikkailevat tutut teemat ja hahmot. Musiikkislotteja on kehitelty muun muassa kuuluisien artistien mukaan, joten pelatessa pääsee kuulemaan vaikka oman suosikkibändinsä musiikkia. Kattava valikoima pelejä musiikin ystäville löytyy esimerkiksi osoitteesta videoslots.com.

Karaokea ja DJ:itä

Naiset ovat tunnetusti hyvin innokkaita laulamaan yhteisissä illanvietoissaan karaokea, joten jos omien tulkintojen esittäminen on itselle sydämen asia, kannattaa ottaa katsaus Microgamingin Karaoke Party -slottiin. Pelissä päästään laulamaan ja tanssimaan viihtyisään karaokebaariin, jossa korkeimmille voitoille pääsee, jos onnistuu pyöräyttämään pelitaululle yksin tai kaveriporukassa laulavien pelin hahmojen symboleja. Kolmella scatterilla karaoken laulanta vie ilmaisten kierrosten pariin, joiden aikana kaikki voitot triplataan. Jos tanssilattialla pyörähtelee kuitenkin mieluummin diskomusiikin tahtiin, voi ELK Studiosin innovatiivinen DJ Wild olla hyvä pelivaihtoehto. Pelin DJ soittaa menevää elektronista musiikkia ja pelitaululla on nähtävissä niin miksauspöytiä, kuulokkeita kuin elektroninen pianokin. ELK Studiosille tyypilliseen tapaan slotista löytyy myös erilaisia panostusstrategioita, jotka voivat auttaa voittojen tavoittelussa.

NetEnt tarjoaa suosikkiartistit

NetEntiltä löytyy innovatiivinen Name and fame -pelikategoria, josta löytyy lukuisia yhtiön tehtailemia julkisuuden henkilöihin, tv-ohjelmiin ja elokuviin perustuvia slotteja. Mötorhead-pelissä päästään kuulemaan yhtyeen suosittua musiikkia samalla, kun viisi kelaa ja 76 voittolinjaa takovat voittoja wildien ja ilmaiskierrosten avulla. Taidokkaita kitarariffejä päästään puolestaan kuulemaan Jimi Hendrix -slotissa, jonka viisikelainen ja kolmerivinen pelitaulu tarjoilee 20 voittolinjallaan uudelleenpyöräytyksiä, wildeja sekä ilmaisia kierroksia. Axl Rosen ja Slashin taidokasta soitantaa ja laulantaa voi lähteä kuuntelemaan Guns´n Roses -peliin, jossa on mahdollisuus valita kuunneltavakseen haluamansa kappale ruudulla näkyvältä soittolistalta. Erikoistoimintoina slotissa on luvassa bonuspyörä, ilmaiskierroksia, voittokertoimia, wildeja sekä bonuspeli. Musiikkiaiheisia slotteja löytyy edellä mainittujen lisäksi myös monilta muilta pelitoimittajilta, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan pelin.